Nagelverzorging

Bij CloudSeven leggen we je graag in de watten. Even wat extra aandacht voor jezelf, hoe fijn is dat. In dit geval gaat het om extra aandacht voor je handen en nagels.  Bij De focus ligt op een ontspannen ME-time moment voor uzelf. Bij CloudSeven hebben we diverse behandelingen voor je handen en nagels, zoals een spa manicure, het zetten van builder gel/powergel nagels of mooi gelakte nagels met gellak. Wij zorgen ervoor dat je weer met verzorgde handen de deur uit gaat.

Manicure

Manicure is de ideale manier om je handen en nagels in topconditie te
krijgen en ze een verzorgde, gezonde en stijlvolle uitstraling te geven.
Een manicure bij CloudSeven studio is veel meer dan het simpel vijlen
van je nagels. Je handen en nagels worden door onze beautyspecialisten
compleet verzorgd. We hebben verschillende behandelingen (zie prijslijst) Voor de finishing touch kun je kiezen uit een van de vele (gel)lakkleuren, die helemaal aansluiten op jouw smaak en outfit.
Neem plaats en relax.

Spa pedicure

Mooi verzorgde voeten? Perfect gelakte teennagels? Een spa pedicure behandeling is de beste manier om jouw voeten en teennagels in topconditie te krijgen én te houden!We hebben verschillende behandelingen (zie prijslijst) Voor de finishing touch kun je kiezen uit een van de vele (gel)lakkleuren, die helemaal aansluiten op jouw smaak en outfit.
Neem plaats en relax.

Lak

OPI Infinite Shine
Een nagellaksysteem die de hele week niet hoeft worden bijgewerkt. Het gemak van een nagellak en de looks en glans van gellak. Deze mooie nagellak is verkrijgbaar in verschillende trendkleuren. Deze nagellak kunt u ook zelf thuis aanbrengen en met remover weer verwijderen.

Kure bazaar

Kure bazaar, voor degene die liever geen gellak willen gebruiken bieden wij
Kure bazaar aan. Dit is een 90% natuurlijke formule op basis van houtpulp,
tarwe, katoen, aardappelzetmeel en mais. High end, 10 free nagellak uit
Frankrijk.

Gelcolor

Gellak is een nagellak die 14+ dagen blijft zitten.

Gelcolor bij OPI
Wie 10 tot 14 dagen zorgeloos gelakte nagels wilt kiest voor een OPI gelcolor. Kies uit een breed scala aan kleuren en laat jouw handen er langdurig mooi en verzorgd uit zien.

Gelcolor, GelBottle

We werken ook met The GelBottle gellak, deze gellak is 10 vrij en heeft geen ongewenste ingrediënten en is diervriendelijk! De GelBottle producten zijn vegan, dit betekent dat op geen enkele wijze schade wordt toegebracht. Er wordt niet getest op dieren of gebruik gemaakt van dierlijke producten.

Builder gel

Builder gel van gel bottle, zorgt voor meer stevigheid dan een gellak. Buiten dat is een buildergel Vegan

Power gel

Powergel is een nieuw revolutionair product die in november 2017 gelanceerd is.
Een product wat het beste van 2 werelden combineert; de hardheid en verwerkbaarheid van acryl met de flexibiliteit van gel. Het wordt net als gel uitgehard in een LED lamp.

Powergel is net als de andere gels geurloos, in tegenstelling tot acryl waarbij sterke luchtdampen vrijkomen.

En zeker niet onbelangrijk: Powergel is hypoallergeen!
Degenen die in het verleden allergisch waren voor acryl of gel kunnen nu ook mooie kunstnagels dragen!